Thief Lupin!

Door: | 02 september 2011 09:09

Apps & Software

Thief Lupin is een beetje een vreemde eend in de bijt binnen de Freemium-games. Ten eerste komen er weinig platformgames uit die dit concept gebruiken. Verder kun jij je, in tegenstelling tot veel Freemiums, ook zonder te betalen nog best vermaken.

Ik noem Thief Lupin een platformgame, maar dit is eigenlijk een beetje een misleidende term. In dit spel kun je niet, zoals in andere platformtitels, lopen en springen. Je bestuurt je personage door enkel te tikken op het scherm.

Op sommige momenten betekent dit dat je op het juiste moment moet springen, op andere momenten moet je zo snel mogelijk op het scherm tikken om een monster voor te blijven. Dit maakt het spel behoorlijk gevarieerd.

Diamanten

In Thief Lupin doorloop je een aantal torens met elk een zestigtal verdiepingen. De verdiepingen zelf zijn binnen een paar seconden te doorlopen, maar doordat ze behoorlijk pittig worden en je ook nog alle sterren kunt proberen te halen, zal je elke toren meerdere keren willen doorlopen. Terwijl je dit doet speel je allerlei diamanten vrij, waarmee je gloednieuwe torens unlockt en nieuwe outfits, met bijbehorende powers, voor jouw personages kunt aanschaffen .

Kortom

Thief Lupin is een erg leuk spel dat je zowel een paar minuten tussendoor, als een half uur lang kunt spelen. Ook als je niet bereid bent om ervoor te betalen kun je nog een hoop lol beleven. Eén tip: download vooral wat andere apps van de makers voor wat gratis diamanten.