THQ lanceert Darksiders II op 29 juni in Europa

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 februari 2012 10:45

Apps & Software

Darksiders II van ontwikkelaar Vigil Games zal vanaf 29 juni verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Dat maakte uitgever THQ dinsdagavond bekend.

In Darksiders II kruipt de speler in de huid van Death, de broer van hoofdpersonage War uit de eerste Darksiders. Deze ruiter van de Apocalyps zal zowel zijn familie als de mensheid proberen te redden, nadat hij er achter komt dat een eeuwenoude vloek de mensheid ernstig bedreigt.

THQ en ontwikkelaar Vigil Games beloven dat de gamewereld in Darksiders II aanzienlijk groter zal zijn dan die uit het eerste deel. Daarnaast zijn de wapens en het harnas van Death te verbeteren en beloven de vijanden en eindbazen groter te worden dan die uit het origineel.

Pre-order bonus

Naast de releasedatum maakt THQ ook bekend dat gamers enkele in-game bonussen kunnen verwachten als er een pre-order op het spel geplaatst wordt. Zo staat een bestelling bij Game Mania en Smarttoys garant voor enkele exclusieve zijmissies en levert de Free Record Shop een exclusief wapen en een alternatief uiterlijk voor hoofdpersoon Death.

Gamers die Darksiders II bij Bol.com bestellen zullen tot slot het Deadly Despair-pakket krijgen meegeleverd. Dit betekent simpelweg dat het paard van Death een stukje sneller zal zijn. Deze snelheidsboost zal wel gedurende het hele spel actief bijven.

0 Reactie(s) op: THQ lanceert Darksiders II op 29 juni in Europa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.