Time Planner: Hoe slim ga jij met je tijd om?

Door: robin-smit | 27 november 2013 09:30

Review

Wie zijn tijd nuttig wil besteden doet er goed aan om een planning bij te houden. Een groot nadeel van een planning is echter dat je hier niets meer aan hebt wanneer deze niet uit komt. Met Time Planner is dit gelukkig niet meer zo.

Time Planner

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Uitgever: Vladimir Yanov

Grootte: 28.7MB

Versie: 1.1.0

Bijgewerkt: 21 november 2013

Vereist: iOS 7.0

Download Time Planner in de App Store

8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • Bekijk jouw efficiëntie
 • Prachtige vormgegeven
 • Planning en realisatie
 • Minpunten
 • Neemt veel tijd in beslag

Time Planner is een app die op het eerste gezicht erg veel doet denken aan de takenmanagers zoals we die vaker zien. Wat de app uniek maakt is dat je in de app niet alleen geplande tijden en taken kan invoeren, maar ook gerealiseerde gegevens kan opgeven. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een uur uittrekt voor het doen van de administratie, maar hier uiteindelijk langer mee bezig bent. Time Planner zal dit dan onthouden en jou achteraf laten zien hoeveel tijd je langer bezig bent geweest dan verwacht. Op deze manier zie je precies hoe efficient jij werkt en hoe goed je kan plannen.

Alle taken die je in Time Planner invoert kunnen worden ingedeeld in categorieën. Erg handig aan de app is dat alle activiteiten binnen een bepaalde categorie worden gebundeld en je vervolgens precies kan zien hoeveel tijd je aan een bepaalde besteedt. Nog handiger is dat de app je aan de hand hiervan vervolgens laat zien hoe efficient jij bent in alle dingen die je doet. Hiermee helpt de app je niet alleen om taken te onthouden, maar ook om jouw werkwijze te verbeteren wanneer dat nodig is.

Alle informatie binnen Time Planner is in een prachtige en kleurrijke interface gegoten die het een genot maakt om met de app te werken. Wel vind ik persoonlijk dat je net iets te veel naar deze interface zit te kijken wanneer je de app goed wil gebruiken. Zo kost het invoeren van de geplande en gerealiseerde tijden logischerwijs twee keer zo veel tijd als bij een app waar je alleen een planning invoert. De nuttige adviezen van Time Planner vereisen dus zelf ook nog wel even de nodige planning.

Conclusie

Time Planner is een prachtige app die het mogelijk maakt om taken te plannen. Anders dan andere apps richt Time Planner zich niet alleen op de geplande tijd, maar ook op de gerealiseerde tijd. Aan de hand hiervan wordt handige informatie over efficiëntie en tijdindeling aan jou verstrekt. Helaas neemt het invoeren van alle tijden dagelijks wel een hoop tijd in beslag.

1 Reactie(s) op: Time Planner: Hoe slim ga jij met je tijd om?

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 27 november 2013 15:37 Oscar
  "Helaas neemt het invoeren van alle tijden dagelijks wel een hoop tijd in beslag." Gewoon die tijd incalculeren, dan heb je er later profijt van, zoiets als een afwas machine, daar moet je ook zelf eerst alle servies in de afwas machine stoppen. maar zodra je daarmee klaar bent, kan de wasmachine aan het echte werk beginnen. Soms moet je effe investeren, wat moeite doen, om er vervolgens later weer veel gemak weer van te ondervinden. Zo heeft elk voordeel weer zijn nadeel, gewoon een kwestie van zelf de juiste balans vinden tussen de voor- en tegens.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.