Tiny Wings is weer helemaal terug

Door: robin-smit | 27 juli 2012 13:45

Review

Een van de grootste hits in de AppStore, Tiny Wings, heeft onlangs een grote update gekregen die verschillende nieuwe modi aan de game toevoegt. Daarnaast is er vanaf nu ook een iPad versie van de game beschikbaar in de AppStore.

Tiny Wings is een game waarbij je met een klein vogeltje zo ver mogelijk moet zien te vliegen door gebruik te maken van afdalingen van heuvels waar je overheen vliegt. De iPhone en iPad versie van Tiny Wings komen beiden met de standaard modus uit de eerste versie uit het spel. Hierbij is het simpelweg de bedoeling zo veel mogelijk punten te halen en simpele opdrachten te voltooien door over heuvels heen te vliegen met jouw vogeltje. Nieuw is de aanwezigheid van een modus waarin je tegen verschillende andere computergestuurde spelers kan spelen. Hierbij is het de bedoeling zo snel mogelijk de eindstreep te behalen. Deze laatste functie is leuk en voegt meer uitdaging toe aan de game. Als enige toevoeging bij de iPhone versie is dit echter wel vrij mager.

De iPad daarentegen heeft een goed uitgewerkte split-screen multiplayer modus gekregen. Deze modus voegt op het eerste gezicht niet bijzonder veel toe, maar weet toch al snel een ware verslaving te worden. Dit maakt het debuut van Tiny Wings op de iPad direct een waardige entree.

Kortom

Tiny Wings heeft met de update naar versie 2.0 bewezen om opnieuw het spelen waardig te zijn. Vooral de iPad versie weet met zijn multiplayer modus erg te overtuigen en staat garant voor heel wat uurtjes vermaak.

Lees hier ook onze review van de eerste versie van Tiny Wings

0 Reactie(s) op: Tiny Wings is weer helemaal terug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.