ToolbarCop 3.4

Door: Robbin Ooijevaar | 16 augustus 2011 12:20

Apps & Software

Vrijwel niemand zit te wachten op extra werkbalken in de webbrowser. Helaas installeren diverse programma's deze balken vrijwel ongemerkt op uw systeem. ToolbarCop is bedoeld voor Windows XP-gebruikers.

Vooral als u dit besturingssysteem in combinatie met een oudere Internet Explorer-versie gebruikt, is het beheer van werkbalken lastig. ToolbarCop toont een lijst van geïnstalleerde extra´s voor Internet Explorer. U hoeft de uitbreidingen niet te verwijderen. Uitschakelen is veiliger, voor het geval dat u een verkeerde keuze maakt. Sluit Internet Explorer af en start ToolbarCop. Kies in het menu Tools voor Scan for search bars. De werkbalken herkent u aan de aanduiding Toolbar in de kolom Object type.

Klik met rechts op een onderdeel dat u niet meer wilt gebruiken en kies Disable the selected item. U kunt deze aanpassing op dezelfde manier ongedaan maken via de optie Enable the selected item. Als u Internet Explorer 9 gebruikt, kun u overbodige werkbalken eenvoudig de nek omdraaien via het menu Extra / Invoegtoepassingen beheren. Als u het menu Extra niet ziet staan, drukt u eerst op de Alt-toets. Uw huidige Internet Explorer-versie upgraden naar de meest recente versie (Internet Explorer 9) doet u via Microsoft.

ToolbarCop geeft grip op de werkbalken in uw webbrowser. Het maakt het eenvoudig om ze te verwijderen of uit te schakelen.

ToolbarCop 3.4

Freeware

Taal Engels

Download 60 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: ToolbarCop 3.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.