Top 5: Leukste Sinterklaasgames

Door: Evi Maquoi | 30 november 2010 17:55

Apps & Software

Wil je helemaal in de Sinterklaassfeer raken? Op het net staan een heleboel leuke flashgames met de Sint en zijn Pieten in de hoofdrol. Wij speelden met pepernoten, stoomboten en pakjes. We schotelen onze top vijf van sinterklaasgames voor.

1. Pakjes vangen

Stoute pieten willen de pakjes van Sinterklaas vóór 5 december uitdelen. Help de hoofdpiet om de pakjes van de Sint te redden. Gebruik de pijltjestoetsen om door het spel heen te springen en de pakjes met een groen lint te redden. Simpel, maar leuk!

Oppassen voor cadeautjes met een rood lintje!

2. Het PepernootSchietSpel

Smulpiet moet op de stoomboot blijven. Hij heeft ontzettend veel trek in pepernootjes. Kun jij hem helpen? Gebruik je katapult en schiet zoveel mogelijk pepernootjes in zijn mond. Let op, na een tijdje komen er hoge golven en is het niet makkelijk om te mikken!

Probeer zoveel mogelijk van de dertig pepernoten in de mond van Smulpiet te schieten!

3. Sint Nicolaas

Hou je van platformspelletjes? Dan is dit beslist wat voor jou! Verzamel zoveel mogelijk pakjes en snoep en drop ze in de schoorstenen. Spring over lantaarnpalen en dennen, maar vermijd vogels. Leuk en erg verslavend dankzij de verschillende levels.

Bezorg zo snel mogelijk de pakjes en snoepjes in de schoorstenen.

4. De Inpak Fabriek

Zwarte Piet moet pakjes leveren maar had geen tijd om ze in te pakken. Kun jij helpen? Sleep de juiste cadeauverpakking naar het speelgoed op de lopende band. Naarmate het spel vordert gaat de band altijd sneller en sneller lopen! Concentreren!

Sleep de juiste verpakkingen naar het speelgoed en probeer zoveel mogelijk cadeautjes in te pakken.

5. Pieten Lemmings

Hou je van Lemmings? Deze variant met een bende Zwarte Pieten in de hoofdrol is een leuke variant. Gebruik het houweel, de trappen, schop, parachute of bommen om de Pieten door de levels te loodsen. Hoge verslavingsfactor!

De Pieten-variant van Lemmings is erg leuk én verslavend.

0 Reactie(s) op: Top 5: Leukste Sinterklaasgames

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.