Tover je iPad in een extra beeldscherm voor je computer

Door: robin-smit | 01 september 2011 10:05

Review

Als je met veel dingen tegelijkertijd bezig bent op je computer, kan het wel eens handig zijn als je even de beschikking had over een tweede scherm. Met Maxivista voor de iPad is dit mogelijk.

Maxivista is een combinatie van een app en een driver voor je computer. Wanneer je met je iPad verbinding maakt met je computer, zal direct een uitbreiding van je desktop worden weergegeven op de iPad. De verbinding tussen de iPad en de computer werkt over WiFi, dus je hoeft hier geen kabels voor aan te sluiten. Een groot nadeel aan de app is wel dat niet alle content kan worden getoond. Zo is het niet mogelijk om filmpjes of programma's die gebruik maken van hardware versnelling te bekijken. Daarnaast is er geen ondersteuning voor Mac binnen Maxivista en is het niet mogelijk om gebruik te maken van het touchscreen van de iPad. Voor niet bewegende schermen werkt Maxivista wel erg soepel.

Kortom

Maxivista is een app die het mogelijk maakt om je Windows desktop uit te breiden met een extra scherm door middel van je iPad. Dit werkt erg soepel, maar helaas heeft de app wel veel limitaties. Zo kan de app geen video's of programma's weergeven die gebruik maken van hardware versnelling. Ook is het touchscreen van de iPad niet te gebruiken op het tweede scherm.

0 Reactie(s) op: Tover je iPad in een extra beeldscherm voor je computer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.