Tower Defense met meer van hetzelfde

Door: Robin Smit | 31 mei 2012 18:18

Apps & Software

Als er een game is die keer op keer het zelfde lijkt, maar toch elke keer weer uitdagend is, dan is het wel Tower Defense. Hoe vaak je ook wordt overvallen, er blijft altijd die drang om de vijand buiten te houden.

Tower Defense: Lost Earth is in de gameplay een typische Tower Defense game zoals we die allemaal wel kennen. Vijanden proberen in jouw basis te infiltreren en het is jouw taak om ze buiten te houden door verschillende soorten torens te bouwen. Naarmate het spel vordert, speel je meer verschillende torens vrij die weer nieuwe specialiteiten hebben. Hiermee is het ook zaak rekening te houden met de opbouw van het level en het type vijanden waarmee je te maken hebt. De game biedt verder de mogelijkheid om verbeteringen aan te schaffen waarmee het spel makkelijker wordt.

Alhoewel Tower Defense: Lost Earth een leuke game is, voelt het een beetje als iets wat je al eerder hebt gezien. De game heeft weinig vernieuwingen te bieden en bovendien is de grafische stijl net iets te veel over de datum om de game echt aantrekkelijk te maken.

Kortom

Tower Defense: Lost Earth is een typische Tower Defense game waarbij je vijanden uit je basis moet houden door een verdedigingslinie van torens te bouwen. Helaas voelt de game erg aan als meer van hetzelfde. Daarnaast ziet de game er nogal verouderd uit.

0 Reactie(s) op: Tower Defense met meer van hetzelfde

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.