Tower Defense was zelden zo leuk

Door: robin-smit | 23 maart 2012 09:59

Review

Als je een mooi koninkrijk in je bezit hebt, wil je dat natuurlijk graag zo houden. In de tower defense game Kingdom Rush is het jouw taak om te zorgen de hordes trollen, goblins en andere wezens buiten de deur te houden.

Kingdom Rush is een tower defense game die je kan spelen in een campaign modus. Het leuke hieraan is dat je, naarmate het spel vordert, steeds nieuwe vijanden, levels en verdedigingsmogelijkheden tegenkomt. Hierdoor zal de ene ronde Kingdom Rush nooit op de andere lijken.

Binnen de game is er de mogelijkheid om sterren te verdienen met de prestaties die je levert in de verschillende levels. Deze sterren kunnen worden gebruikt om upgrades te kopen voor jouw eenheden, zodat je je nog beter kunt verweren tegen de indringers. De vele mogelijkheden maken dat Kingdom Rush een game is die zeker voor het genre een bijzonder goede diepgang heeft. Dit wordt gecombineerd met een leuke grafische stijl en een spannende gameplay.

Kortom

Kingdom Rush is een tower defense game die de lat een stuk hoger legt in het genre door gameplay met veel diepgang te bieden. De grafische stijl die gebruikt is spreekt erg aan en door de variërende levels weet Kingdom Rush te blijven boeien.

0 Reactie(s) op: Tower Defense was zelden zo leuk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.