Train jouw brein met behulp een beroemde wetenschapper

© CIDimport

Train jouw brein met behulp een beroemde wetenschapper

Geplaatst: 28 augustus 2012 - 11:40

Aangepast: 16 november 2022 - 09:36

Redactie ID.nl

Dr. Kawashima kennen we uiteraard allemaal als de man achter de zwaar gehypte brain trainers die verkrijgbaar waren op de consoles van Nintendo. De beroemde wetenschapper is er nu echter ook voor iOS. Zo komt een gezond brein weer net een stapje dichterbij.

Brain Excercise met Dr Kawashima is een typische braintrainer zoals we die kennen. De game is opgebouwd uit verschillende minigames een een dagelijks trainingsprogramma. Door middel van dit dagelijkse trainingsprogramma kun je werken aan je hersenleeftijd. In het begin zal deze relatief hoog kunnen zijn, maar door de app dagelijks te gebruiken is het mogelijk deze te verlagen.

De game bevat vijftien verschillende minigames die helaas allemaal een beetje aanvoelen als iets dat je eerder hebt gezien. Hierdoor ben je snel uitgekeken op de minigames, waardoor de dagelijkse training al snel een sleur wordt. Verder voelt de game wat goedkoop aan en zijn de statistieken niet erg uitgebreid wanneer wordt gekeken naar vergelijkbare apps.

Kortom

Brain Exercise with Dr. Kawashima is een Brain trainer zoals vele anderen. Helaas weet de game zich niet erg goed te onderscheiden van de concurrentie wanneer het gaat om het aanbod van de minigames en de beschikbare statistieken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten