Twee hondjes op avontuur

Door: Robin Smit | 31 augustus 2011 11:06

Apps & Software

De welbekende Woezel en Pip uit de populaire kinderboeken, zijn nu ook te bewonderen op de iPad. In deze app zijn de hondjes te volgen bij vijf verschillende spelletjes.

Hierbij is de app opgedeeld in de onderdelen: leren, kleuren, spelen, puzzelen en memory. Hierbij kan je in leren meer te weten komen over de vriendjes van Woezel en Pip en zo zal je bij spelen een mol moeten helpen om zijn weg door een doolhof te vinden. De spelletjes zijn stuk voor stuk erg leuk voor de jongste iPad gebruikers. Hierbij moet er wel worden gezegd dat enkele spelletjes niet helemaal soepel spelen, wat bij de kinderen tot mogelijk verwarring kan leiden.

De app belooft voor kinderen zowel leuk als leerzaam te zijn. Dit is iets dat duidelijk terug komt door kinderen spelenderwijs uitdagingen aan te laten gaan in de spelletjes.

Kortom

Woezel en Pip is de app van gelijknamige prentenboeken die bij veel kinderen geliefd zijn. In de app krijgen kinderen de keuze uit vijf leuke en uitdagende spelletjes die erg vermakelijk zijn. Hiermee zullen ze spelenderwijs leren en ervaring opdoen.

0 Reacties op: Twee hondjes op avontuur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.