Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Twee katten, één balletje en een hoop obstakels

Door: | 02 september 2011 14:08

Apps & Software

In de gemiddelde woonkamer is dit een rampzalige combinatie die leidt tot omgevallen lampen en gescheurde gordijnen, in Cat Physics is het de basis voor een lange lijst puzzels.

Zoals uit de bovenstaande omschrijving blijkt, is de basis van Cat Physics simpel. Een balletje moet van de ene naar de andere kat worden gerold. Allerlei obstakels zoals muurtjes en draaiendemolentjes bemoeilijken jouw doel. Als voornaamste hulpmiddel, naast de zwaartekracht, zijn er pijlen die de richting van het balletje veranderen en het balletje ook een snelheidsboost geven.

Steeds als je een level haalt, wordt er een volgend level vrij gespeeld en zo zijn er in totaal zestig levels om doorheen te puzzelen. Voor elke puzzel krijg je afhankelijk van je score één tot drie sterren toebedeeld. Als je een level maar met één ster hebt gehaald, is het mogelijk om het later opnieuw te spelen en je score te verbeteren. De score die je voor een level verdient, is afhankelijk van de lengte van de route die je balletje afl egt om van de ene kat naar de andere te komen. Hoe korter, hoe beter.

Frustrerend

De moeilijkheidsgraad ligt niet erg hoog in Cat Physics en zeker de eerste twintig levels zijn gemakkelijk te halen als je niet meer dan het minimum van één ster wilt scoren. Wanneer je echter de eerste moeilijke levels tegen komt, kan het wat frustrerend worden dat het spel steeds maar één level per keer unlockt. Je kunt daardoor steeds maar op één puzzel focussen en niet afwisselen als je het even zat bent.

Kortom

Het kan af en toe een beetje frustrerend zijn om vast te lopen op één level en daarom is dit geen spel om lang achter elkaar te spelen. Gelukkig leent de iPhone zich prima voor kort en snel, en hoeven we ons hier misschien ook niet druk om te maken.

0 Reacties op: Twee katten, één balletje en een hoop obstakels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.