Twitter-muur maken met Tweetwally

Door: Evi Maquoi | 02 september 2011 14:06

Apps & Software

Het aantal Twitter-applicaties is al lang niet meer bij te houden. Tweetwally is echter toch eentje om eens uit te proberen. De dienst laat toe om een overzichtelijke 'muur' te maken van allerlei tweets, afhankelijk van een hashtag, trefwoord of gebruiker naar keuze.

U kunt uiteraard gewoon naar hashtags of gebruikers zoeken binnen uw eigen Twitter-pagina, maar bij Tweetwally oogt het allemaal een stuk frisser. Helemaal handig is dat u ook zoektermen kunt combineren. Bijvoorbeeld alle berichten met hashtag #firefox van gebruiker @computertotaal. Nadat u een zoekterm hebt ingevoerd, serveert Tweetwally u een mooi overzicht.

De weergaveopties zijn te wijzigen en de pagina is helemaal naar uw hand te zetten. Zodra u Tweetwally aan uw eigen Twitter-account koppelt, is het mogelijk de zoekresultaten op te slaan en te delen. U krijgt dan een unieke url in de vorm van http://ditkiestuzelf.tweetwally.com. Bovendien kunt u de pagina ook wijzigen naar iPhone view voor een betere weergave op uw smartphone. Handig en overzichtelijk!

U kunt de vormgeving van uw Tweetwally-pagina helemaal naar uw hand zetten.

1 Reactie(s) op: Twitter-muur maken met Tweetwally

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 19 maart 2015 15:39 Anoniem
    waajbrglhe
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.