Twitterverslaafden kunnen niet zonder TweetDeck

Door: redactie-computertotaal | 07 september 2011 14:11

Review

Twitterverslaafden kunnen niet zonder TweetDeck op hun computer en nu heeft deze Twitter-aggregator een broertje voor de iPad.

De app stelt je in staat al je inkomende en uitgaande Tweets op één plek te beheren, door middel van een interface die alle accounts samenbrengt. De bedoeling is dat je kolommen aanmaakt voor verschillende Twitter-activiteiten. Zo heb je een kolom voor tweets van vrienden, tweets waarin je bij naam genoemd wordt en directe berichten. Je kunt een onbeperkt aantal kolommen toevoegen, op basis van bijvoorbeeld gebruikersgroepen, Twitter zoekopdracht en Twitter trends. De app maakt Twitter eenvoudiger in het gebruik, bijvoorbeeld dankzij snelle toegang tot hashtags, contactpersonen, foto's etc. De app werkt volledig zelfstandig op de iPad, maar als je TweetDeck ook op je desktop hebt geïnstalleerd, kan het de moeite waard zijn om je te registreren bij TweetDeck. met een account bij TweetDeck kun je je instelling tussen de app synchroniseren. Oftewel de kolommen die je instelt op je desktop kun je oproepen op je iPad (en de iPhone, mocht je die ook in je bezit hebben).

Kortom

De iPad-versie van TweetDeck is zeer gebruiksvriendelijk en werkt zo mogelijk nog intuïtiever dn de desktopversie. Echter, alles werkt op basis van pictogrammen dus het kan geen kwaad om wat te experimenteren om te ontdekken welke knop wat doet.

0 Reactie(s) op: Twitterverslaafden kunnen niet zonder TweetDeck

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.