Uitgebreid notities bundelen

Door: menno-van-bohemen | 10 april 2012 10:48

Review

In de App Store vind je een half miljoen apps. Naast de vele spelletjes en foto-apps zie je ook veel apps om notities te maken. Hoewel er op je iPhone standaard een sobere app zit om notities te maken, zijn er in de appstore diverse apps te vinden die dit veel handiger maken. Note'd is zo'n app. Echt een topper!

In Note'd kun je meerdere virtuele notitieboekjes maken. Je kunt deze allemaal een naam geven en tevens een cover kiezen. In de boekjes kun je naast teksten ook foto's, kaarten en geluidsfragmenten toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op jacht naar dat ene perfecte huis, dan kun je met deze app gemakkelijk foto's en kaarten toevoegen. Handig is dat je de notities per boekje kunt bekijken, maar ook alle notities in een keer. Tevens kun je eenvoudig bepaalde notities bookmarken, zodat je ze later gemakkelijk terug kunt vinden.

De vormgeving van de app is erg mooi. Het toevoegen van een nieuwe notitie werkt erg intuïtief en dat maakt het werken met de app wel zo prettig. Het enige nadeel is dat het nog niet mogelijk is om notities te delen via social media en e-mail.

Kortom

Note'd is een erg mooie app voor het maken van notitieboekjes met teksten, foto's, kaarten en geluidsfragmenten. Door de mooie interface is het prettig werken met deze fraaie app.

0 Reactie(s) op: Uitgebreid notities bundelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.