Uitgebreide app met veel nieuws over het EK voetbal

Door: menno-van-bohemen | 04 juni 2012 12:40

Apps & Software

Het zijn mooie tijden voor de voetballiefhebbers. We hebben een spectaculair slot van de nationale competitie achter de rug en het EK in Polen en Oekraïne staat voor de deur. De echte fan wil niets missen, en dankzij de speciale app van het Algemeen Dagblad hoeft dat ook niet.

AD Sportwereld is de grootste sportkrant van Nederland. Voor het laatste nieuws over het Nederlands elftal en de concurrenten is dan ook meer dan genoeg plaats in de app van het AD. Naast het laatste nieuws kun je in de app prachtige sportfoto's bekijken, meedoen aan een oranje poule en push-berichten ontvangen wanneer er gescoord is.

Hoewel de app boordevol staat met het laatste nieuws en achtergrondinformatie over het EK voetbal, zit de app soms wat gebrekkig in elkaar. Zo zijn de instellingen verstopt in een kleine, onopvallende balk onder het laatste nieuws en bij een slechte 3G-verbinding duurt het erg lang om de app te laden.

Kortom

In de EK-app van het AD vind je het laatste nieuws rondom het Nederlandse elftal en de concurrenten op het EK. Je kunt meedoen aan een oranje-poule en bij doelpunten wordt je op de hoogte gehouden via push-berichten. Vrij complete app.

0 Reactie(s) op: Uitgebreide app met veel nieuws over het EK voetbal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.