Uitgebreide portfolio-app vor de iPad

Door: | 25 mei 2012 17:05

Apps & Software

De iPad is een prima gadget om als digitaal portfolio te dienen. Je stopt een iPad zo in je tas en dankzij het mooie scherm komen foto's en video's goed tot hun recht. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de standaard foto-app om je werk te tonen, maar voor de echt mooie weergave kun je kiezen voor bijvoorbeeld Portfolio Pro for iPad. Een portfolio-app met zeer uitgebreide mogelijkheden.

Wanneer je de app voor het eerst gebruikt, kun je gemakkelijk je eigen portfolio aanmaken. Je kunt je eigen logo toevoegen en foto's en video's importeer je eenvoudig uit de afbeelding-bibliotheek op je iPad, Dropbox of Flickr. Het gehele uiterlijk van je portfolio is aan te passen. Je kunt hierbij kiezen uit bestaande thema's, maar ook zelf de losse kleuren en lettertypen wijzigen.

Portfolio Pro for iPad kenmerkt zich door de intuïtieve bediening. Erg handig is dat je heel makkelijk bepaalde foto's of albums tijdelijk kunt verbergen. Ben je bij familie op bezoek, dan verberg je de zakelijke inhoud, en zit je bij een zakelijke afspraak, dan verberg je de familiefoto's.

Kortom

Portfolio Pro for iPad is een zeer uitgebreide portfolio-app. Het uiterlijk van je portfolio is helemaal naar eigen wens in te stellen en je kunt eenvoudig foto's en video's importeren vanuit Flickr en Dropbox. Portfolio Pro is niet alleen voor de zakelijke gebruiker goed te gebruiken. Ook voor het tonen van je vakantiefoto's op een fraaie manier is dit een erg aantrekkelijke app.