Upload Rabbit for Facebook 2.1.0.8

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 10 februari 2012 11:24

Apps & Software

Een foto uploaden naar Facebook is niet ingewikkeld, maar wel omslachtig wanneer het om veel foto's gaat, die u ook nog eens op meerdere accounts wilt plaatsen. Dat is precies de reden dat Upload Rabbit for Facebook is ontwikkeld.

De interface van het programma is minimalistisch en dat is een goed teken bij dit soort programma's. Fijn is ook dat het programma u stapsgewijs door het uploadproces loodst. De eerste stap is het kiezen tussen foto's en video's. Dat is op zich heel logisch, maar ook wat jammer, want het zou mogelijk moeten zijn om gewoon een verzameling mediabestanden te uploaden en Facebook zelf uit te laten zoeken of het een foto of video is. Hebt u eenmaal de keuze gemaakt, dan kunt u foto's toevoegen door te klikken op Add photos of de foto's slepen naar de interface. Helaas werkt die drag&drop-functionaliteit matig.

De drag&drop-functie werkte niet overal, maar u kunt foto's ook gewoon toevoegen via de knop Add photos.

De mogelijkheid om in te loggen met verschillende accounts is de troef van deze tool. Helaas valt het wat tegen. U kunt niet naar twee verschillende accounts tegelijk uploaden, daarvoor moet u alle handelingen twee keer doorlopen. Het uploaden zelf is wel heel handig, u kiest een album (of maakt er een), klikt op Next en het uploaden kan beginnen.

Jammer is dat het inloggen op verschillende accounts om beurten moet, zodat u niet alle foto's op twee accounts tegelijk kunt plaatsen.

Upload Rabbit for Facebook is in veel opzichten fors sneller dan uploaden via de interface van Facebook zelf. De site adverteert echter met het uploaden naar meerdere accounts en dat hadden we toch iets anders vormgegeven willen zien. Wel enorm handig is de browserplug-in die u in staat stelt te rechtsklikken op een afbeelding en die rechtstreeks op Facebook te plaatsen.

Upload Rabbit for Facebook 2.1.0.8

Freeware

Taal Engels

Download 2,54 MB

OS Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Systeemeisen 8,5 MB harde-schijfruimte

Maker UploadRabbit

Oordeel 7/10

Pluspunten

Minimalistische interface

Grote hoeveelheden foto's uploaden

Browserplug-in

Minpunten

Multi-account werkt niet tegelijkertijd

Drag & drop werkt niet altijd

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Upload Rabbit for Facebook 2.1.0.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.