Van de ene waterlelie naar de ander!

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 10:16

Apps & Software

Dizzypad past perfect in het rijtje van populaire games als Doodle Jump en Flight Control. Het is een spel met extreem simpele gameplay-mechanismen, maar je kunt Dizzypad werkelijk uren achter elkaar blijven spelen.

In het spel bestuur je een kikker die zo ver mogelijk over het water moet zien te komen door van de ene waterlelie naar de andere waterlelie te springen. De vele bladeren draaien continue rond en als je op het touch screen van de iPhone of de iPad tikt met je vinger, dan springt de kikker recht vooruit. Het trucje is dan ook om je sprongen zo accuraat te timen dat je ongeschonden naar het volgende blad springt. Als je bladeren weet over te slaan, dan krijg je zelfs extra levens en door bepaalde uitdagingen aan te gaan, kun je de kikker bovendien een hip ander kleurtje geven.

Rock Band en Guitar Hero

Om eerlijk te zijn ben ik behoorlijk slecht in dit spel. De manier van besturen is perfect uitgevoerd, dus het is volledig mijn eigen schuld dat ik er niks van weet te bakken. Maar het is alsof het deel van mijn brein dat met timing te maken heeft, compleet is overgekookt door de uren die ik reeds in de geweldige muziekgames Rock Band en Guitar Hero heb gestoken.

Kortom

Misschien is mijn probleem dat ik te graag risico's neem. Ik grijp werkelijk elke kans aan om een aantal lelies over te slaan met een grote sprong, zodat ik extra levens zou verdienen. Maar de helft van de tijd eindig ik daardoor met een verdronken kikker. Maar goed, je moet het toch echt een keer zelf proberen. Misschien heb je meer geluk dan ik.

0 Reactie(s) op: Van de ene waterlelie naar de ander!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.