Van hiphop tot hardrock!

© CIDimport

Van hiphop tot hardrock!

Geplaatst: 6 september 2011 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

De VPRO-redactie selecteert vrijwel wekelijks 27 recente muziekalbums die het beluisteren waard zijn, in de meest uiteenlopende genres: van jazz tot hiphop en van hardrock tot elektronisch.

Wat je daarbij kunt beluisteren zijn geen flauwe previews, maar gewoon de volledige albums! Het aanbod wordt gemiddeld eens in de zeven dagen ververst, dus het loont de moeite om regelmatig terug te komen. Lijkt een album je wat, dan klik je eenvoudig door naar de tracklijst en vervolgens is het net alsof je gewoon op je iPod luistert. Prima kwaliteit, althans: zolang je wifi of 3G hebt, want GPRS verloopt minder gladjes, omdat het nummer waar je naar luistert steeds moet worden bijgeladen. Je favoriete ontdekkingen deel je via Twitter, Facebook, Hyves en e-mail. Handig is ook dat het volume automatisch dimt wanneer je wordt gebeld, en na je gesprek weer vol open gaat. Helaas wordt er geen extra info gegeven over de artiest waar je naar luistert en is er geen koppeling met Last.FM.

Kortom

Het grootste nadeel aan deze verder fantastische app is echter dat je de muziek niet met één druk op de knop kunt kopen in iTunes.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten