Vanaf vandaag stap je elke dag met het goede been uit bed

Door: robin-smit | 19 maart 2013 16:36

Review

Opstaan, het blijft voor velen toch het minst prettige moment van de dag. Toch kan de manier waarop je wakker wordt een flinke impact hebben op de manier waarop je de dag doorkomt. Althans, dit laten de makers van Suno ons geloven. Gelukkig komen ze ook met een oplossing.

Suno is een app die het je eenvoudiger moet maken om 's morgens je bed uit te komen. De app maakt je namelijk wakker met behulp van natuurlijke geluiden en licht. Hierbij heb je zelf de mogelijkheid om in te stellen welk geluid je wil horen. Of dit nu fluitende vogels zijn of het geluid van de branding. Ook de lichtsterkte van de wekker kun je zelf naar eigen wens instellen. Dit systeem werkt over het algemeen goed, maar om het effect te merken moet een kamer wel volledig donker zijn.

Een andere methode die Suno gebruikt om jou zo fijn mogelijk wakker te maken is het gebruik van slaapcycli. Hiermee houdt de app er rekening mee dat je op bepaalde momenten minder vast slaapt. Op deze momenten zal de app beginnen jou te wekken. Of dit echt werkt is nog maar de vraag, want de app neemt aan dat iedereen dezelfde slaapcycli heeft. Er wordt hier bijvoorbeeld niet gekeken naar de mate waarin je beweegt tijdens het slapen. Toch was het wakker worden met Suno een heerlijke ervaring in vergelijking met de Marimba die we de rest van de week horen.

Kortom

Suno is een app die je overdag meer energie moet geven door je precies op het juiste moment en op de juiste manier wakker te maken. De app houdt hierbij rekening met slaapcycli en maakt je wakker met rustgevende geluiden en licht. Of de app bij jou een verschil maakt, zul je zelf moeten ervaren, maar wij zijn goed te spreken over dit rustgevende begin van de dag.

2 Reactie(s) op: Vanaf vandaag stap je elke dag met het goede been uit bed

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 1 februari 2016 22:07 Anoniem
  Oooh
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 1 februari 2016 22:07 Anoniem
  Oooh
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.