Vector Tanks EXTREME maakt zijn ondertitel helemaal waar

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 11:33

Apps & Software

Vector Tanks EXTREME maakt zijn ondertitel helemaal waar met zijn krankzinnige, rechttoe rechtaan gameplay en de erg uitdagende moeilijkheidsgraad. En dan vergeten we bijna de indrukwekkende graphics.

Vector Tanks EXTREME voegt vele visuele upgrades, wapens en een beter besturingssysteem toe om zich te onderscheiden van de minder extreme voorgangers, al is het opvallendste verschil de uitermate hoge moeilijkheidsgraad. Als je de besturing van de tanks niet onder controle krijgt (het beste kun je een beetje experimenteren in de oefenmodus), zal je niet in staat zijn om de waanzin die je later in de game gaat tegenkomen te overwinnen. We had den aanvankelijk niet gedacht dat het spel zijn ondertitel zou ver-dienen, maar naarmate we verder kwamen in de verhaalmodus en er uitdagendere vijanden op ons pad verschenen, werden we meteen verliefd op de waanzin die het spel biedt.

Hittezoekende raketten

Groenoplichtende helikopters en tientallen tanks verwoestten zonder pardon het futuristische landschap waarin wij rond dwarrelden om obstakels te ontwijken of zoveel mogelijk vijanden probeerden neer te schieten. Vooral de hittezoekende raketten zijn een ware verademing en vormen vaak een glorieuze keten aan felgekleurde explosies.

Kortom

Eigenlijk stelt het spel inhoudelijk maar weinig voor, maar het plezier dat eruit te halen valt is onbeschrijflijk.

0 Reactie(s) op: Vector Tanks EXTREME maakt zijn ondertitel helemaal waar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.