Vele lijstjes met voldoende overzicht

Door: robin-smit | 20 februari 2013 14:47

Review

Dingen vergeten doen we niet graag. Gelukkig is er vanaf nu nog maar een ding dat je moet onthouden en dat is Taskable. Met een lijstje voor alles is het bijna onmogelijk om ooit nog iets te vergeten.

Taskable is een redelijk eenvoudige takenmanager waarin je verschillende lijstjes kunt maken. Deze lijstjes kan je allemaal voorzien van een kleur, waardoor je altijd in een oogopslag ziet of je nu je boodschappenlijstje of de taken van jouw drukke baan voor je hebt.

Het toevoegen van lijstjes en taken werkt eenvoudig en snel door de vloeiende besturing in Taskable. Zo vlieg je snel van het ene naar het andere lijstje door een snelle veeg over het scherm te geven. Taken zijn te voorzien van een datum of ze kunnen worden gemarkeerd als belangrijk. Daarnaast is het mogelijk taken te delen via e-mail, SMS of ze te versturen naar de agenda-app Fantastical. Helaas mist de app, zoals veel takenmanagers, de mogelijkheid om taken te synchroniseren met de cloud. Dit neemt niet weg dat Taskable een fijne en snelle app is waarmee je op een overzichtelijke manier het overzicht over jouw leven behoudt.

Kortom

Taskable is een handige takenmanager die snel in het gebruik is. Door de mogelijkheid om verschillende lijstjes aan te maken met verschillende kleuren, is het eenvoudig het overzicht te behouden. De app mist helaas wel de mogelijkheid om taken te synchroniseren in de cloud.

0 Reactie(s) op: Vele lijstjes met voldoende overzicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.