Verander de e-mail handtekening op je smartphone

Door: redactie-computertotaal | 10 oktober 2013 10:09

How To

Moet nou echt iedereen weten dat elke e-mail die je schrijft is "Verzonden met mijn HTC One X"? Waarschijnlijk niet. Niet alleen ben je op die manier een gratis marketingtool, je vrienden kunnen je ook nog eens plagen met je telefoon. Deze irritante handtekeningen zijn eenvoudig te veranderen!

Handtekening veranderen in iOS

Op een iOS-toestel ga je naar Settings > Mail, Contacts Calendars. Scrol omlaag en druk op Signature. Daar kun je je e-mailhandtekening wijzigen, en kiezen of je voor ieder e-mailaccount een andere handtekening wilt gebruiken (druk op Per Account) of één handtekening voor alle accounts (All Accounts).

Als je klaar bent, druk op de terugknop en sluit de Settings-app af.

Handtekening veranderen in Android

Android heeft doorgaans twee mail-apps: een algemene e-mail-app die met veel verschillende maildiensten werkt (met de toepasselijke naam Email), en eentje voor Google's eigen Gmail-dienst. De twee apps lijken erg op elkaar en de procedure is voor beide apps hetzelfde.

Open om te beginnen de Email of Gmail-app, afhankelijk van welke je wilt veranderen. Druk op de knop More in de taakbalk (deze ziet eruit als drie puntjes: in Gmail staat hij rechts bovenaan, in Email rechts onderaan. Selecteer vervolgens Settings in het menu dat verschijnt.

Op het Settings-scherm, druk op het e-mailadres waarvan je de handtekening wilt veranderen, en scrol op het volgende scherm omlaag naar Signature. Druk erop, voer de handtekening in die je voor dat account wilt gaan gebruiken, en druk op OK.

Als je meerdere e-mailaccounts hebt waarvoor je een handtekening wilt gebruiken, ga terug naar het Settings-scherm door op de terugknop te drukken in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer een ander e-mailadres uit de lijst, en herhaal de procedure.

Dit is een vrij vertaald artikel van onze zustersite TechHive.com, geschreven door Nick Mediati (@dtnick). De mening van de auteur komt niet per definitie overeen met die van ComputerTotaal.nl.

1 Reactie(s) op: Verander de e-mail handtekening op je smartphone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 17 juni 2014 05:39 Anoniem
    Hello to every one, its truly a fastidious for me to visit this site, it contains helpful Information. gdekdbedkkgdaebe
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.