Verisure komt met eerste smart home-app voor Apple Watch

Door: jurriaan-gielen-van-verisure | 19 juni 2015 15:00

Apps & Software

Verisure alarmsystemen, leverancier van slimme alarmsystemen, is de eerste in Europa die komt met een volledig geïntegreerde Verisure-app op je Apple Watch. Zo controleer en monitor je de alarminstallatie van je huis direct vanaf de nieuwe Apple-smartwatch om je pols. Op deze manier bedien je ook alle smart home-services van Verisure. Zo weet je altijd hoe het met je huis gaat, of alles nog veilig is én of de kinderen al thuis zijn van school - waar en wanneer je maar wilt.

Wat je allemaal kunt met de nieuwe Verisure-app op je Apple Watch? Best veel. Zet bijvoorbeeld het inbraakalarm aan en uit, ontvang notificaties als iemand thuiskomt of een buitendeur afsluit en zet lichten en elektrische apparaten aan of uit. Gaat het rook- of brandalarm af? Dan ontvang je automatisch een pushnotificatie. Lekkage in huis? Ook dat is te zien op je wijzerplaat, zodat je ogenblikkelijk actie kunt ondernemen. Dankzij de klimaatsensoren van Verisure weet je bovendien altijd wat de temperatuur en luchtvochtigheid is in huis. Bij een plotse stijging of daling hoor je het direct

Zijn de kinderen al thuis?

Een populaire optie van Verisure is de mogelijkheid om een pushmelding te krijgen als de kinderen thuiskomen van school. Via een sensor in de deur weet je meteen of ze veilig binnen zijn, zodat jij met een gerust hart door kunt met je werk of andere activiteit buitenshuis.

Benieuwd wat de nieuwe Verisure-app voor jou kan betekenen? Download dan nu de Verisure Apple Watch-app in de iTunes Store. De Verisure-app is ook beschikbaar voor Android Wear: Verisure Android Wear-app in Google Play. Meer informatie over Verisure: www.verisure.nl.

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van, en geschreven door, Verisure. De redactie van Computer!Totaal is niet betrokken bij de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: Verisure komt met eerste smart home-app voor Apple Watch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.