Verschillende workouts die gericht zijn op bepaalde doelen

Door: robin-smit | 10 juli 2012 14:46

Review

In vorm blijven willen we allemaal wel. Het is alleen de vraag hoe je dat het beste kan doen. De app FitBooster helpt je hierbij door verschillende workouts te geven die gericht zijn op bepaalde doelen.

Zo biedt de app bijvoorbeeld workouts die gericht zijn op het versterken van bepaalde spieren, maar er worden ook workouts geboden die zich meer richten op het voorkomen van blessures of het opbouwen van een gezond lichaam. Onderling zijn er verschillen tussen de moeilijkheid, tijdsduur en de locatie waarop de workout moet worden uitgevoerd. De verschillende workouts in FitBooster worden over het algemeen tegen betaling aangeboden. Er zijn echter ook enkele workouts gratis beschikbaar.

De workouts bestaan uit verschillende oefeningen die worden gedemonstreerd aan de hand van animaties. Per oefening is verder aanvullende informatie op te vragen. Aan het einde van de workout kun je aangeven hoe het ging. Deze informatie wordt vervolgens opgeslagen in logs, zodat je later kan zien of je vorderingen hebt gemaakt in je prestaties.

Kortom

FitBooster is een app waarin verschillende workouts zijn te downloaden die zich allemaal op verschillende ontwikkelingsgebieden focussen. De Workouts zijn opgedeeld in verschillende oefeningen die stuk voor stuk duidelijk worden uitgelegd.

0 Reactie(s) op: Verschillende workouts die gericht zijn op bepaalde doelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.