Versla spam met 10 Minute Mail

Door: lub-snoek | 19 november 2015 14:36

How To

Voor de intensieve internet- en forumgebruikers hebben we hier de tip van de dag; een website waar je een tijdelijk e-mailadres kan opvragen. Dit is met name handig als je alleen een bevestigingsmail hoeft te beantwoorden en niet vast wil zitten aan eventuele spam.

Je kent het wel, je komt een interessant onderwerp tegen op een website of forum en voordat je verder kunt lezen wordt er gevraagd om je e-mailadres op te geven. Gelukkig is er slechts een klein percentage van de forum- en webmasters die je niet kunt vertrouwen, maar helaas kun je het verschil niet altijd zien. Om te kijken wat je precies binnenkrijgt van een website of forum, zonder je eigen e-mailadres op te geven, is de website 10minutemail.com in het leven geroepen.

Bij het openen van de homepage krijg je gelijk een e-mailadres en schone inbox.

Een tijdelijk e-mailadres gebruiken

Op de website 10minutemail.com is het mogelijk om een tijdelijk e-mailadres op te vragen dat na 10 minuten verloopt. Als je de website opent krijg je een scherm te zien waar het nieuw gegenereerde e-mail gedurende 10 minuten klaar staat voor gebruik! Tijdens deze 10 minuten kun je op de hoofdpagina je inbox bekijken waar alle berichten verschijnen die naar het desbetreffende adres worden verstuurd nadat je het adres hebt gebruikt op websites of fora. Naast 10-minute-mails is het ook mogelijk om 10 minuten extra op te vragen, mocht je meer tijd nodig hebben.

1 Reactie(s) op: Versla spam met 10 Minute Mail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 november 2015 20:12 Anoniem
    even gaan naar Yahoo en daar kan je zoveel aliassen aanmaken als je wil en is er eentje gepakt met malware kan je deze ook even snel verwijderen zonder je basis mail met bijhorende account te hoeven prijs geven.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.