Vervangt het IKEA potloodje met glans

Door: | 24 januari 2012 13:01

Apps & Software

De kleine potloodjes van de IKEA, iedereen kent ze. Er is zelfs een Hyves-pagina met ruim 80 duizend leden gewijd aan aan deze potloodjes. Oorspronkelijk zijn ze bedoeld om de gevonden artikelen op te schrijven om ze vervolgens uit het magazijn te vissen, maar inmiddels worden ze gebruikt voor alles behalve dat.

De makers van de app 'IKEA Shopping List' hebben hier iets op bedacht. Want waarom zou je nog steeds priegelen op een papiertje als je een iPhone bij de hand hebt? IKEA Shopping List is een app die het papieren lijstje en de potloodjes met glans vervangt. Voer simpelweg de 8-cijferige productcode in en de app toont een foto en de plaats in het magazijn van jouw gekozen vestiging.

In het overzicht, waar naast de gekozen producten ook meteen de totaalprijs staat vermeld, kun je gekozen producten 'markeren'. Handig voor als je bepaalde producten nog even in de winkel wil bekijken.

Kortom

De IKEA Shopping List is de ideale app voor wanneer je gaat shoppen bij de Zweedse meubelgigant. Je kunt de app thuis al 'vullen' en mocht je plots bij een andere IKEA-vestiging terecht komen, dan is dat ook geen probleem. De app past zich aan aan je gekozen vestiging. Het enige nadeel is de reclame in de app, maar voor niets gaat de zon op!