Verzamel, deel en inspireer

Door: tessa-vermeulen | 06 april 2012 14:24

Review

Zojuist een te gekke film gezien en wil je dit delen? Circle Me is specifiek gericht op het inspireren van gebruikers met dezelfde passie. Met deze app verzamel en deel je eigenlijk alles wat je leuk vindt.

Dit innovatieve sociale netwerk, zoals de makers claimen, biedt een platform voor het verzamelen van jouw interesses. Dit kon natuurlijk al lang, maar CircleMe is meer gericht op het inspireren van de gebruikers. Zo kan je bijvoorbeeld in contact komen met mensen die dezelfde passie of interesse hebben.

Na het maken van een account, kan je direct aan de slag. Via 'explore' kan je populaire, trending, features en 'planted items' bekijken. Als een bepaalde activiteit, merk of film behoort tot jouw interessegebied, dan kan je deze liken. Ook kan je het als 'to do' aanmerken en 'planten' in de nabije omgeving. Deze laatste functie is erg handig als je bijvoorbeeld opzoek bent naar iets leuks of gezelligs om te gaan doen. Gebruikers kunnen namelijk activiteiten op een bepaalde locatie 'planten', en zo kenbaar maken aan andere gebruikers.

Dit sociale netwerk biedt een bron van inspiratie om er eens een avond of dag op uit te gaan. De app ziet er visueel sterk uit en biedt vele mogelijkheden.

Kortom

CircleMe biedt een sociaal netwerk dat dieper ingaat op alles wat jij leuk vindt. Van boek tot cocktailbar kan je hier vinden en delen met je vrienden of mensen die dezelfde passie hebben. De app heeft een sterk ontwerp en maakt gebruik van duidelijke iconen.

0 Reactie(s) op: Verzamel, deel en inspireer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.