Video's delen en bekijken met vrienden

© CIDimport

Video's delen en bekijken met vrienden

Geplaatst: 26 december 2012 - 11:47

Aangepast: 16 november 2022 - 10:08

Robin Smit

Soms is het gewoon leuker om jouw leven te delen met behulp van een video. Uiteraard is het dan nog leuker als jij ook alle video's van jouw vrienden in een overzicht bij elkaar kunt zien. Met ClipClock wordt dit nu wel heel makkelijk.

ClipClock is een nieuwe sociale dienst waarmee het mogelijk is om video's te bekijken die aansluiten op jouw interesses of afkomstig zijn van jouw vrienden. Om de app te gebruiken is het nodig een koppeling te maken met Facebook. Waar deze koppeling voor nodig is blijft echter een raadsel. De app lijkt namelijk geen video's op te halen van Facebook, maar geeft je enkel de mogelijkheid om Facebook vrienden uit te nodigen voor de dienst.

Binnen ClipClock is het mogelijk om zelf eenvoudig video's te uploaden. Wanneer je andere gebruikers volgt met de dienst, dan is er de mogelijkheid om video's van die gebruikers te bekijken, te waarderen en te becommentariëren. Helaas zijn deze functies niet zodanig vernieuwend dat Clipclock is aan te raden voor het delen en bekijken van video's met vrienden.

Kortom

ClipClock is een nieuwe sociale dienst waarmee het mogelijk is video's te delen en te bekijken. Helaas is het wel nodig om eerst al je vrienden uit te nodigen via Facebook om goed gebruik te kunnen maken van de dienst.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten