Vind favoriete concerten bij jou in de buurt

© CIDimport

Vind favoriete concerten bij jou in de buurt

Geplaatst: 27 juni 2012 - 13:09

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Ben jij gek op concerten en wil je direct weten wanneer jouw favoriete bands optreden? Dan kan je je lol niet op met Songkicks Concerts.

De app scant eerst jouw muziekbibliotheek, zodat het op de hoogte is van jouw smaak. Vervolgens wordt je locatie bepaald. Binnen no-time gaat deze muziekvriend opzoek naar de meest geschikte concerten bij jou in de buurt. Je zal geen concert meer hoeven missen.

Direct wordt een lijst getoond, gesorteerd op datum, met interessante concerten. Hierbij wordt de naam van de band, plaats en datum genoemd. Je kan dus meteen checken of je die betreffende avond nog vrij bent. Zou je graag naar een optreden willen, dan kan je ook direct een ticket kopen. Middels het selecteren van een concert krijg je gedetailleerde informatie. Daarnaast kan je aan je vrienden laten weten dat je een fantastisch avondje uit hebt gepland via Facebook, Twitter en e-mail.

Ben je benieuwd of een bepaalde artiest binnenkort bij jou in de buurt te vinden is, dan zoek je via het tabblad 'artists'. Er wordt vervolgens een lijst gevormd met de aankomende optredens.

Heb je alles gepland? Dan kan je simpelweg bij 'concerts' zien welke concerten gepland staan, welke je zojuist hebt toegevoegd en wie de artiesten zijn. Ook is het agenda-icoon een handige tool voor het overzichtelijk bekijken van jouw muziekplannen.

Kortom

Songkick concerts is een fantastische app voor het bijhouden van de concertagenda van jouw favoriete bands. Met deze app zal geen optreden aan jou voorbij gaan. Doordat eerst de persoonlijke muziekbibliotheek wordt gescand, zijn concertsuggesties direct naar smaak aangepast.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten