Virtueel foto's en meer droppen

© CIDimport

Virtueel foto's en meer droppen

Geplaatst: 25 februari 2012 - 07:54

Aangepast: 16 november 2022 - 10:22

Redactie ID.nl

Eens in de zoveel tijd komen er van die apps uit die gebruik maken van je iPhone op een vernieuwende, vaak hele simpele, manier. Een voorbeeld is de augmented reality browser Layar. Ook Repudo valt in de categorie 'simpel, waarom ben ik daar niet op gekomen?'.

Met Repudo kun je allerlei 'objecten' droppen, ergens in Nederland. Een object kan een foto zijn, maar ook een video of een tekst. Wanneer je ergens een object neerlegt, kun je kiezen of deze beschikbaar is voor iedereen of voor een bepaald persoon. Als je een object hebt opgepakt, dan kan je deze ergens anders weer neerleggen.

Tot zover klinkt het allemaal nog wat suf, want waarom zou je ergens virtueel een foto neerleggen? Als je echter creatief met de service omgaat, dan kun je tot leuke ideeën komen. Met een beetje creativiteit kun je een leuke digitale speurtocht uitzetten door her en der teksten neer te leggen. Grote bedrijven droppen links naar iPhones of gratis musicalkaartjes.

Kortom

Repudo is een leuke en vernieuwende app. Je kunt foto's, video's en teksten ergens virtueel neerleggen, die andere Repudo-gebruikers dan kunnen oppakken en verplaatsen. Als je creatief omgaat met de mogelijkheden van Repudo, dan kun je leuke concepten bedenken. Individuele gebruikers kunnen de app goed gebruiken in de zoektocht naar een nieuwe telefoon of gratis tickets voor een musical.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten