Vlieg konijntje, vlieg!

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 13:28

Review

Fly Away Rabbit is de allereerste game van Jonathan Parsons en hoewel de studio mogelijk nooit een big budget-titel gaat maken, maakt het spel indruk.

De puzzelgame Fly Away Rabbit draait rond een konijn dat recentelijk in het bezit is gekomen van een ballon met net iets te veel helium. Het konijn zweeft langzaam naar boven, maar gelukkig voor hem zorgen diverse andere blokvormige ballonnen ervoor dat hij niet direct de ruimte in zweeft. Om vooralsnog onbekende reden moet hij in 48 levels naar een bepaalde wolk zweven door de blokvormige ballonnen te laten knappen.

Weinig verhaal

Het verhaal slaat eigenlijk nergens op, maar dat is nooit echt een belangrijk element geweest in het aanbod van iPhone-games. Een goede verscheidenheid aan blokken houdt ieder level interessant, al moet gezegd worden dat er niet veel strategie nodig is om het uit te spelen. Heel vaak is het mogelijk om gewoonweg brute kracht te gebruiken om blind alle belangrijke blokken te laten knappen in de hoop dat je onder de wolk terechtkomt om het level uit te spelen.

Kortom

We hadden erg veel plezier met het spel (wij speelden het spel uit in één speelsessie), maar we zien graag dat Parsons het spel wat verder uitbreidt en wat meer levels toevoegt. Dit zou Fly Away Rabbit kunnen verbeteren. Deze artistieke game van iPhone-ontwikkelaar Jonathan Parsons heeft een prachtig prentenboekachtig stijltje, maar wordt soms wat vervelend door erg simpele gameplay en korte levels.

0 Reactie(s) op: Vlieg konijntje, vlieg!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.