Voetbalpoultjes op de makkelijke manier

© CIDimport

Voetbalpoultjes op de makkelijke manier

Geplaatst: 27 mei 2012 - 08:32

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Nederland heeft 16 miljoen bondscoaches, wordt wel eens gezegd. Iedereen heeft wel een mening over het spelletje, en zeker in de EK- en WK-zomers wordt er bij ieder bedrijf wel een poule georganiseerd te kijken wie dé voetbalkenner van de afdeling is. Vaak gaat dit gepaard met ingewikkelde inschrijfformulieren en een hoop administratieve rompslomp. Wil je minder gedoe en meer fun, dan kun je gebruik maken van de app Football Meister, die speciaal voor het aankomende EK een update heeft gekregen.

In de app kun je mee doen aan diverse poultjes, die challenges worden genoemd. Je kunt deelnemen aan bestaande challenges, maar ook zelf een challenge starten door je vrienden uit te nodigen. Hierbij kun je aangeven welke wedstrijden voorspeld moeten worden en welke prijs de winnaar krijgt. Naast het EK kun je ook challenges maken voor een enkele speelronde of bijvoorbeeld de play-offs voor promotie en degradatie.

Naast het voorspellen van uitslagen kun je in de app ook terecht voor live-informatie, zoals gescoorde doelpunten en wissels, over de wedstrijden die je hebt voorspeld. Desgewenst kun je een push-bericht ontvangen wanneer er is gescoord. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kortom

Euro 2012 Football Meister is een prima digitaal alternatief voor de EK-poules die er weer aan zitten te komen. Naast het EK is de app ook geschikt voor een Eredivisie-poule. Ook na het EK dus goed te gebruiken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten