Zo hoef je niets te missen van de Nijmeegse Vierdaagse

Door: tijs-hofmans | 19 juli 2016 13:49

How To

50.000 wandelaars zijn dinsdag begonnen aan het grootste wandelevenement ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse. De deelnemers lopen elke dag 30, 40 of 50 kilometer en dat levert natuurlijk veel spektakel op - en heel wat blaren.

Wie geen zin heeft om zijn voeten stuk te lopen, kan nu ook vanuit zijn luie stoel toekijken hoe anderen zich in het zweet werken. Dat kan via de website, die veel al langer bestond, maar sinds een paar jaar ook via een officiële app. Lees ook: De 35 beste Android-apps van 2015.

De Vierdaagse volgen via de website

Uiteraard is de hele Vierdaagse bij te houden via de website 4daagse.nl. Daar worden door de dag heen video's geplaatst van bijvoorbeeld de opening, of interviewtjes met de lopers, en er zijn fotoseries te bekijken.

Ook kun je via de site de Vierdaagse live meekijken met onder andere de finish, of het evenement op de Wedren. De wandeltocht wordt ook via sociale media bijgehouden, via Facebook, Twitter en Instagram.

De Vierdaagse volgen via de app

Sinds 2014 is het ook mogelijk de wandelaars te volgen via een app. Wandelaars kunnen de app 4walker downloaden, waarin informatie over de route staat beschreven. Wanneer zij deze app gebruiken, geven de lopers de organisatie toestemming hun GPS-signaal te gebruiken. Daarmee kunnen thuisblijvers precies zien waar hun familieleden of vrienden zich bevinden op de route. Dat doen ze met de app 4follower. Je kunt de apps hieronder downloaden op alle grote platformen.

Apps downloaden

4walker: Android, iOS, Windows Phone

4follower: Android, iOS, Windows Phone

0 Reactie(s) op: Zo hoef je niets te missen van de Nijmeegse Vierdaagse

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.