Voor als je op zoek bent naar een stageplaats of nieuwe baan in de mode en beauty

Door: tessa-vermeulen | 21 maart 2012 17:05

Review

Wanneer je op zoek bent naar een stageplaats of een leuke job in de mode en beauty dan is het handig om de app 'I love vacature news' (ILVN) aan te schaffen. Hiermee ben je namelijk op de hoogte van de nieuwste vacatures in deze branche.

ILVN is eigenlijk een heel simpele app. Op de homepage worden alle openstaande vacatures onder elkaar vermeldt. Middels het naar boven scrollen kan je om nieuwe updates vragen, waarna deze bovenaan je scherm komen te staan. De vacatures betreffen óf een nieuwe stageplaats óf een nieuwe job, waardoor je direct kan zien wat voor jou interessant is. Daarnaast is er een kleine foto zichtbaar en zijn de eerste zinnen van het artikel weergegeven. Het volledige artikel geeft een duidelijk omschrijving van de vacature met het bedrijfsprofiel, functieomschrijving en eisen. Wanneer je een vacature interessant vindt, kan je deze delen met vrienden via mail, Twitter of Facebook.

Helaas zit er geen zoekfunctie in de app en ben je niet in de mogelijkheid te customizen. Bij verschillende vacature-apps, zoals bijvoorbeeld Monsterboard, is het mogelijk te zoeken op functietitel of locatie, bij ILVN niet. Wellicht heeft dit te maken met het geringe aantal vacatures dat momenteel beschikbaar is. ILVN is daarentegen wel op een specifieke doelgroep gericht, wat de kans van een geslaagde sollicitatie wellicht kan vergroten.

Kortom

'I Love Vacature News' richt zicht specifiek op de doelgroep werk-/stagezoekenden in de branche voor mode en beauty. Helaas heeft de app geen zoekfunctie, maar dit kan komen door het geringe aantal beschikbare vacatures. Wel is het design goed en de mogelijk tot het delen van de vacatures via mail, Twitter of Facebook erg functioneel. Daarnaast worden de vacatures duidelijk en overzichtelijk uitgelegd, en zijn er regelmatig foto's bijgevoegd.

0 Reactie(s) op: Voor als je op zoek bent naar een stageplaats of nieuwe baan in de mode en beauty

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.