Voor als jouw creativiteit je even in de steek laat

Door: robin-smit | 26 juli 2012 13:42

Review

Als het op creatief zijn aankomt, hebben we allemaal wel eens zo'n dag dat het allemaal net niet wil lukken. Op zulke momenten zou het handig zijn als er even iemand in de buurt zou zijn die je een goede tip kan geven of op een andere manier op weg kan helpen. Met Oflow is dat nu allemaal mogelijk met een druk op de knop.

Oflow is namelijk een app die je helpt om creatief te zijn. De app doet dit door jou elke keer als je er even niet uitkomt een methode voor te schotelen waarmee je creatief kan zijn. In de app zijn veel verschillende methoden opgenomen die veel van elkaar verschillen. Wanneer je een methode vindt die je echt heel goed vindt, heb je de mogelijkheid om deze op te slaan als favoriet. Ook biedt de app de mogelijkheid om aantekeningen te maken van ideeën die je hebt verzonnen met behulp van de methoden in de app. Alhoewel dit de enige functies zijn van Oflow, weet de app vaak net dat extra zetje in de rug te geven.

Kortom

Oflow is een leuke app die je net even dat extra zetje in de rug geeft wanneer jouw creativiteit je in de steek laat. De app biedt veel verschillende methoden die het creatieve denkproces goed op gang brengt.

0 Reactie(s) op: Voor als jouw creativiteit je even in de steek laat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.