Voor de aankomende vaders onder ons

Door: marleen-vos | 05 september 2011 14:04

Review

Deze app is een mooi alternatief op het doorworstelen van alle zwangerschapsboeken, al is het maar vanwege de leuke illustraties.

Nieuwe vaders tasten vaak in het duister over een zwangerschap. Wat je vrouw/vriendin in welke fase doormaakt, op welke momenten je misschien even uit de buurt moet blijven, hoe groot de baby is in week 15... géén idee? 'Vader In Spé' is een digitaal vervolg op het boek 'Zwangerschapsboek voor Mannen'. Hij biedt geen enorme hap informatie in één keer, maar geeft per week een kleine updates, soms vergezeld door hilarische trainingen om triviale zaken te leren, zoals het opwekken van boertjes. Voor de loze momenten zijn er quizvragen waarmee je je kennis kunt toetsen. Wie echt enthousiast wordt, kan via de app foto's en notities delen via Facebook en Twitter - verstandig om dat eerst te overleggen met de zwangere in kwestie.

Kortom

Vader In Spé is een grappige en luchtige app, die verrassend informatief uit de hoek kan komen. Enig minpuntje: er zitten wat bugs in de weeknummers.

0 Reactie(s) op: Voor de aankomende vaders onder ons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.