Voor de laatste mode updates

© CIDimport

Voor de laatste mode updates

Geplaatst: 10 januari 2012 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Als je de woorden 'mode' en 'magazine' in een zin zegt, is de kans groot dat het gesprek over Elle gaat. Het Nederlandse modeblad heeft nu ook een app waarin de laatste nieuwtjes op het gebied van schoonheid, winkelen en natuurlijk mode zijn te lezen.

De app van Elle is opgedeeld in meerdere onderwerpen. Uit deze onderwerpen kun je een keuze maken op het hoofdscherm, waar met een innovatief draaiwiel deze zijn weergegeven. Deze onderwerpen zijn: lifestyle, horoscopen, mode, beauty, nieuws en shopping. Daarnaast is nog een sectie genaamd My Elle, waar het mogelijk is om je favoriete artikelen te bekijken.

Het lezen van artikelen in de app is helaas wat minder innovatief dan de manier waarop het hoofdscherm kan worden bediend, maar werkt verder voldoende. Wel is duidelijk te merken dat artikelen niet zijn geoptimaliseerd voor de app, waardoor de opbouw soms wat vreemd is of plaatjes wegvallen.

Kortom

De app van Elle maakt het mogelijk om veel artikelen van de website van Elle op een eenvoudige manier op je iPhone of iPod Touch te lezen. Het beginscherm van de app geeft je op innovatieve wijze de mogelijkheid om een onderwerp naar keuze te selecteren. Een klein nadeel aan de app is dat artikelen niet zijn geoptimaliseerd voor de app, waardoor de layout soms wat vreemd is en plaatjes kunnen wegvallen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten