Voorkom automatisch herstarten na Windows-update

Door: Robbin Ooijevaar | 22 december 2010 11:03

Apps & Software

De talloze programma's die allemaal beloven om Windows sneller en beter te maken hebben veel raakvlakken met elkaar. Toch vonden we bij Tweak Me! een interessante instelling waarmee u veel ergernis voorkomt.

Sommige updates van Windows vereisen een herstart van de computer. Als u dat niet direct wilt doen, kunt u dit tot vier uur uitstellen. Bij andere updates wordt het systeem automatisch opnieuw gestart, het is te gek voor woorden! Tweak Me! maakt het eenvoudig om dit te voorkomen. Tweak Me! hoeft u niet te installeren: downloaden, uitpakken en direct starten. Plaats bij Windows Update een vinkje bij Prevent Windows Update from forcibly rebooting your computer om de automatische herstart uit te schakelen. (RO)

Tweak Me! voorkomt dat uw systeem na bepaalde Windows Updates automatisch opnieuw opstart.

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Voorkom automatisch herstarten na Windows-update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.