Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Voorkom ongewenste software-aanpassingen

Door: | 23 juni 2010 11:05

Apps & Software

Mogelijk wilt u niet dat uw medegebruikers programma’s binnen Windows verwijderen of aanpassen. Het register biedt dan de helpende hand. U kunt via het register aangeven welke programma’s niet meer mogen worden aangepast of gedeïnstalleerd.

Open de register-editor (Start, Uitvoeren en typ Regedit) en ga naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall. Vervolgens selecteert u de sleutel van het programma waarvoor u de beperking wilt opleggen. Als u niet wilt dat het programma wordt verwijderd, dubbelklikt u in het rechtervenster op NoRemove. In het vak Waardegegevens geeft u een 1 op. Wilt u ook dat de installatie-instellingen niet worden aangepast? Klik met rechts op NoModify en kies Wijzigen. Typ een 1 in het vak Waardegegevens. Klik op OK en sluit het

register via Bestand, Afsluiten.

U kunt programma’s op slot zetten, zodat ze niet kunnen worden verwijderd door uw medegebruikers.

0 Reacties op: Voorkom ongewenste software-aanpassingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.