Voorzie jouw favoriete foto's van teksten

Door: robin-smit | 17 januari 2013 16:07

Review

We zien de laatste tijd steeds meer apps langs komen waarmee het mogelijk is foto's te bewerken door afbeeldingen, teksten of effecten toe te voegen. De app PhotoPhrase maakt dit ook mogelijk, maar focust zich hierbij volledig op het toevoegen van tekst op jouw favoriete foto's.

Het toevoegen van deze teksten in PhotoPhrase werkt kinderlijk eenvoudig. Na een foto te hebben geselecteerd, druk je op de plek waar je een tekst wil plaatsen en vervolgens krijg je de mogelijkheid om verschillende lettertypes, kleuren en effecten te selecteren. Hierbij bevat de gratis versie van PhotoPhrase een grote hoeveelheid verschillende lettertypes, maar wie echt mooie creaties wil maken doet er goed aan meer lettertypes bij te kopen.

Alhoewel de creaties die je met PhotoPhrase kunt maken er fraai uit kunnen zien, moet wel worden gezegd dat de app erg kaal aanvoelt. In vergelijking met veel andere apps om foto's mee te bewerken, zijn de mogelijkheden erg klein en bovendien niet uniek genoeg om een onderscheidend element te creëren.

Kortom

PhotoPhrase is een app waarmee je je foto's kunt voorzien van teksten. Hierbij kan je zelf kiezen uit veel verschillende lettertypes, kleuren en effecten. Helaas weet deze functionaliteit zich niet voldoende te onderscheiden van vergelijkbare apps die vaak meer mogelijkheden bieden.

0 Reactie(s) op: Voorzie jouw favoriete foto's van teksten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.