Waar is 'ie nou toch?

Door: marleen-vos | 06 september 2011 15:13

Review

Het wordt flink zoeken op het scherm van je iPhone of iPad, want met de app Where's Wally in Hollywood kan je wel even blijven turen.

De app is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie met zoekplaatjes. Het doel is simpel: je moet de figuurtjes zoeken die op de pagina's zijn verstopt. Dat klinkt eenvoudig, maar de uitvoering is een stuk lastiger. Ouders mogen daar natuurlijk best een beetje bij helpen, maar doe dat met mate, want voor je het weet heb je de iPhone zelf in je handen. Op de hoogste niveaus biedt de zoektocht ook voor volwassenen een pittige uitdaging. Voor de allerkleinsten is dit speurneuzenspelletje dan ook nog een brug te ver, maar kinderen vanaf een jaar of vier kunnen zich op het laagste moeilijkheidsniveau tijdenlang vermaken.

De app biedt veel verschillende levels, waardoor je niet snel uitgekeken raakt. Daarnaast zijn de zoekplaatjes erg leuk en mooi getekend. Hierdoor weet de app al te boeien door alleen naar de gedetailleerde prenten te kijken.

Kortom

Where's Wally in Hollywood is een uitdagende app waarin het de bedoeling is om figuurtjes binnen drukke zoekplaatjes terug te vinden. De app is geschikt voor zowel jong en oud door de verschillende moeilijkheidsgraden. De app is echt uniek door de hoge kwaliteit van de prenten

0 Reactie(s) op: Waar is 'ie nou toch?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.