Wedding Party: Alles voor de perfecte dag

Door: Robin Smit | 03 september 2013 20:26

Apps & Software

Je bruiloft wordt ook wel de mooiste dag van je leven genoemd. Je wilt er daarom zeker van zijn dat alles aan deze dag perfect is. Je kan hiervoor een weddingplanner in de hand nemen, maar met de app Wedding Party kom je ook een heel eind.

Wedding Party is een app die aanstaande echtgenoten en genodigden van een bruiloft helpt om onderling contact te onderhouden. Hierbij is het mogelijk om als stel een bruiloft aan te maken in de app en hierbij informatie zoals de locatie en het tijdstip daarvan op te geven. Vervolgens kunnen mensen worden uitgenodigd die met een gebruikersnaam toegang krijgen tot deze gegevens.

Wat Wedding Party erg leuk maakt is dat je de mogelijkheid hebt om de app volledig naar jouw bruiloft in te richten. Zo zullen genodigden een foto te zien krijgen van het aankomende bruidspaar wanneer ze de app openen. Ook is het mogelijk om foto's en verhalen in de app te delen met alle gebruikers. Dit kunnen foto's en verhalen van vroeger zijn, maar ook van de bruiloft zelf. Hiermee is Wedding Party niet alleen in de aanloop een leuke app, maar ook ideaal om terug te kijken op een geweldige dag.

Erg handig is dat Wedding Party gedeeltelijk ook via een browser is te benaderen. Zo kunnen opa's, oma's en andere genodigden die nog niet in het bezit zijn van een smartphone ook gebruik maken van de diensten van Wedding Party.

Kortom

Wedding Part is een leuke app waarmee aanstaande bruidsparen en genodigden voor de bruiloft contact met elkaar kunnen onderhouden. In de app kan algemene informatie over de bruiloft worden geplaatst, maar ook het delen van foto's en teksten behoort tot de mogelijkheid.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Platform: iPhone & Android

Getest op: iPhone

Download Wedding Party in de App Store of in de Google Play Store

0 Reactie(s) op: Wedding Party: Alles voor de perfecte dag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.