Week 41: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

© PXimport

Week 41: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Geplaatst: 13 oktober 2013 - 11:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

Six O'Clock High: Leuke actie in vergeten vliegtuigen

Vliegen en arcade zijn twee termen die opmerkelijk goed samen gaan. Dat ze er zelfs voor kunnen zorgen dat vergeten vliegtuigen hier nog spannend van kunnen worden, bewijst Six O'Clock High. In deze app stap je namelijk aan boord van een houten dubbeldekker voor de nodige actie.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Six O'Clock High

Next: De eenvoudigste manier om uitgaven bij te houden

Een van de vervelende dingen aan geld is dat je het doorgaans maar een keer kan uitgeven. Dit betekent dat het vaak nodig is om keuzes te maken wanneer het aankomt op het uitgeven ervan. Met Next - Expense Tracking wordt dit nu iets eenvoudiger.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Next

Phototag: Groeten uit...

Je kan anderen laten weten waar je bent door bijvoorbeeld in te checken of een berichtje te sturen. Zou het echter niet veel leuker zijn als je niet alleen kan vertellen waar je bent, maar daarbij ook gelijk laat zien hoe leuk het daar is? Dat doe je vanaf nu met Phototag.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Phototag

Cobook: Het sociale adresboek

Zelf ben ik nooit echt een grote fan geweest van het adresboek op mijn iPhone en iPad. Zo zou Apple in mijn ogen veel meer kunnen doen met foto's en social media bij mijn contactpersonen. Gelukkig denken de maker van Cobook hier net zo over.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Cobook

Total Conquest: Een oorlog die we vaker hebben gezien

Ontwikkelaar Gameloft heeft doorgaans de reputatie niet al te origineel te zijn bij de ontwikkeling van games. Zo pakt het bedrijf succesvolle apps overduidelijk wel erg vaak als voorbeeld. Zo ook bij Total Conquest, want deze game hebben we toch weleens vaker gezien?

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Total Conquest

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten