Week 42: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Door: Robin Smit | 20 oktober 2013 11:52

Apps & Software

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

RailPlanner: De beste manier om jouw treinreis te plannen

Apps voor het openbaar vervoer reken ik persoonlijk tot de meest essentiële exemplaren op mijn telefoon. Een nieuwe app voor trein, metro, tram of bus maakt me daarom altijd erg nieuwsgierig. Zo ook RailPlanner, de minimalistische app voor het plannen van jouw treinreis.

Receptenmaker: Jouw favoriete recepten overzichtelijk bij elkaar

Je kent vast wel bijzondere recepten die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw lasagne of tomatensoep vele malen lekkerder is dan die van iemand anders. deze recepten verdienen het om bewaard te worden en daarvoor is er gelukkig Receptenmaker.

Car Starter: Het digitale dashboard voor in de auto

We weten allemaal dat het gebruik van een smartphone tijdens het rijden gevaarlijk en verboden is. Toch wil het wel eens gebeuren dat je toch even naar je scherm moet kijken om bijvoorbeeld een contactpersoon te zoeken of de navigatie te starten. Met Car Starter doe je dit nu zo veilig mogelijk.

Runtastic: Werk aan een strakke buik met Six Pack

Apps kunnen een geweldig hulpmiddel zijn bij het verliezen van gewicht of het verkrijgen van wat spieren. Dit bewijzen de apps van Runtastic al enkele jaren bij de meest uiteenlopende sporten. Nu worden ook jouw buikspieren aangepakt in Runtastic: Six Pack.

QDict: Razendsnelle typecursus voor jou en je vrienden

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we met zijn allen hele verhalen produceerden met enkel numerieke toetsenborden. Vandaag de dag doen de aanslagen op een digitaal toetsenbord bij mij echter niet veel meer onder aan die op een volwaardig exemplaar. Of lijkt dat maar zo?

0 Reactie(s) op: Week 42: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.