Week 44: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Door: Robin Smit | 03 november 2013 10:15

Apps & Software

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

BBM: BlackBerry probeert het bij de massa

BlackBerry staat in de uitverkoop en het de totale ondergang van het eens zo succesvolle bedrijf lijkt steeds dichterbij te komen. Toch heeft de Canadese smartphonemaker het nog niet opgegeven, want met BBM voor iOS en Android probeert BlackBerry het nog een keer.

AirMusic Play: Draadloos muziek delen door het hele huis

Met behulp van AirPlay kan je eenvoudig jouw iTunes muziekbibliotheek afspelen op verschillende apparaten in huis. Hiervoor moeten die apparaten echter wel AirPlay ondersteunen. Met de komst van AirMusic is deze voorwaarde verleden tijd.

Bing Weer: Nu heb je echt altijd het laatste weerbericht bij de hand

Microsoft biedt gebruikers van Windows Phone al geruime tijd de mogelijkheid om met Bing Weer uitgebreid inzicht te krijgen in de laatste weersverwachtingen. Ondanks dat er weinig op de app was aan te merken heeft Bing Weer toch een flinke update gekregen.

LoryStripes: De creatieve lijn door jouw foto's

Vandaag de dag lijkt het toevoegen van een filter aan foto's bijna meer een gewoonte dan een bijzonderheid. Wie zijn kiekjes dus nog echt uniek wil maken zal met nieuwe bewerkingen aan de gang moeten gaan. Gelukkig maak je met LoryStripes jouw foto's nu onvergetelijk.

Perfect Shot: Altijd de perfecte groepsfoto

Waarschijnlijk komt het je wel bekend voor, je maakt een foto met je vrienden en er is altijd wel iemand die zijn ogen dicht heeft. Uiteraard kan je dit probleem voorkomen door meerdere foto's te nemen, maar er zijn ook betere oplossing. Bijvoorbeeld door Perfect Shot te gebruiken.

0 Reactie(s) op: Week 44: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.