Week 45: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Door: Robin Smit | 10 november 2013 13:02

Apps & Software

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

Xynthesizr: Zelf muziek maken was nog nooit zo eenvoudig

Sinds de grote doorbraak van de synthesizer, lijken de elektronische geluiden uit deze instrumenten niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziek. Wie zelf ook aan de slag wil gaan met deze klassieker, kan nu volop gaan experimenteren met Xynthesizr.

627.AM: De ideale app om mee wakker te worden

Vroeg in de ochtend kan een beetje hulp weleens handig zijn. Zo is een wekker nuttig om mee wakker te worden, maar wat dacht je van herinneringen en een weerbericht? Met 627.AM heb je nu bijna alles voor een complete ochtend bij elkaar.

Princess Drawsalot and the Dragon: Teken zelf je eigen avontuur

Een peuter of kleuter zal een verhaaltje voor het slapen niet zo snel afslaan. Toch kan het weleens gebeuren dat jij als ouder even niet de creativiteit in je hebt om een spannend verhaal te verzinnen. Met Princess Drawsalot and the Dragon laat je het creatieve gedeelte nu aan jouw kind over.

EHBO - Rode Kruis: De app die vanaf nu echt onmisbaar is

Eerder bespraken we hier al de handige EHBO app van het Rode Kruis. Toen concludeerden we dat deze app bijzonder handig is voor iedere smartphone bezitter, maar dat er toch nog wat nadelen waren te bespeuren. Heeft het Rode Kruis deze nadelen met de nieuwste update weggewerkt?

Bubbli: Jouw foto's in volle glorie

Een foto vertelt je misschien meer dan duizend woorden, maar laat een foto je ook echt het geheel zien? De oplossing voor dit probleem kan vaak worden gevonden in een panorama. De makers van Bubbli laten je nu echter zien dat je jouw foto's zelfs nog meer informatie mee kan geven.

0 Reactie(s) op: Week 45: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.