Week 46: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

© PXimport

Week 46: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Geplaatst: 17 november 2013 - 11:20

Aangepast: 24 november 2022 - 10:29

Robin Smit

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

Knock: Knock to unlock

Wie veel met zijn Mac op stap is of deze op een openbare locatie heeft staan, doet er goed aan om zijn computer te beveiligen met een wachtwoord. Het keer op keer intypen van een veilig wachtwoord bij het gebruiken van jouw Mac kan echter een gedoe zijn. Knock maakt daar een einde aan.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Knock

Rayman Fiesta Run: De game die eigenlijk een groot feest is

Rayman is een van de weinige gamehelden die al sinds de jaren '90 actief is en nog steeds regelmatig te zien is in avontuurlijke games. Dat de populariteit van het mannetje met de vliegende ledematen nog onverminderd is, bewijst Rayman Fiesta Run. Een muzikaal avontuur dat je wil blijven spelen.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Rayman Fiesta Run

Files Nederland: Elke file te slim af

Er zijn weinig tijdsbestedingen die zo nutteloos zijn als filerijden. Het is daarom ook logisch dat jij er graag alles aan doet om te voorkomen dat je achteraan mag sluiten in de rij. Files Nederland is een app die jou daar nu bij helpt.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Files Nederland

Pin Drop: Samen de beste locaties verzamelen

Een bijzondere locatie is er niet een om te vergeten, maar om te bewaren. Zo zul je een uitstekend restaurant of een wel heel bijzonder uitzichtpunt graag nog een keer bezoeken. Het is alleen de vraag hoe je deze locaties bewaart. Met Pin Drop natuurlijk!

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Pin Drop

InstaBlender: Foto's gecombineerd

Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. De uitdaging zit hem echter in het combineren van verhalen binnen een enkele foto. Hier hoef je vanaf nu gelukkig niet meer over na te denken, want met InstaBlender voeg je de beste beelden samen tot een verhaal.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van InstaBlender

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten