Week 47: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Door: robin-smit | 24 november 2013 12:54

Nieuws

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

Resume Star: In een handomdraai het perfecte cv

Een geslaagde sollicitatie begint bij een goede voorbereiding. Een belangrijk onderdeel van die voorbereiding is het in elkaar zetten van een overzichtelijk en professioneel curriculum vitae. Is dit niet je sterkste kant dan kan je vanaf nu Resume Star aan het werk zetten.

QuizUp: Wie is de slimste?

Het spelen van een vragenspelletje met een van jouw vrienden kan een goede manier zijn om erachter te komen wie er nu echt de slimste persoon is. Met QuizUp wordt dit nu wel heel leuk, want met 150.000 vragen kan je nu blijven beantwoorden.

Open Mic+: Ga het gesprek aan met jouw telefoon

Afgelopen jaar heeft Google met de Project Glass laten zien hoe het mogelijk is om met behulp van spraakgebaren met een mobiele apparaat te communiceren. Voor iedereen die dit ook op zijn normale smartphone wil is er nu goed nieuws, want met Open Mic+ heb je nu alleen nog jouw stem nodig.

Oceanhorn: Sfeervol avontuur voor jong en oud

Meeslepende avonturengames die je niet meer los laten, lijken soms een genre uit het verleden te zijn. Dat dit niet helemaal waar is bewijst de game Oceanhorn, een spannend avontuur dat jou de tijd laat vergeten.

Instagram: Eindelijk voor Windows Phone

Tot voor kort was het zo dat gebruikers van Windows Phone het voornamelijk moesten doen met alternatieve apps voor bekende diensten. Dit lijkt echter steeds minder het geval te zijn, want vanaf nu heeft ook Instagram officieel zijn intrede gedaan op het mobiele besturingssysteem van Microsoft.

0 Reactie(s) op: Week 47: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.